OM NORSK FORANKRING

Om oss
norskforankring-logo-light

Leverandør av gode løsninger som tilfredsstiller fremtidens behov

Vi har siden oppstarten i 1992 opparbeidet oss bred kompetanse innen montasje. Vi er store nok til å håndtere alle jobber vi påtar oss, men samtidig ikke større enn at vi er avhengig av gode relasjoner til våre kunder for å forbli i bransjen. Dette gjør at vi legger stor innsats og stolthet i å levere en løsning som fungerer like godt i fremtiden som ved overlevering.
Dere velger Norsk Forankring fordi dere ønsker at arbeidet skal utføres som avtalt, til avtalt pris og problemfritt. Vårt mål er å gi deres prosjekt den beste løsningen til en fornuftig pris.

Vår historie

Norsk Forankring AS ble etablert i juni 1992 i Nes på Romerike, med kontoradresse i Eidsvoll og verksted/lager i Årnes. Sommeren 2018 samlokaliserte Norsk Forankring kontor og verksted/lager til Årnes for økt effektivitet.

Norsk Forankring ledes i dag av daglig leder og maskiningeniør Dag Donald Tveter, byggingeniør og ansvarlig for prosjektering Kim Donald Tveter og prosjektleder Robin Stigen. Dag har lang erfaring som entreprenør i andre selkaper før han startet Norsk Forankring. Kim og Robin har begge lang og variert erfaring fra Forsvaret før de ble med på laget i Norsk Forankring.

Siden oppstarten har Norsk Forankring alltid vært opptatt av å kunne tilby de beste løsningene til en fornuftig pris.

BLOC sittegruppe med bord

Våre leverandører

axelent logo JPG
Blidsbergs Mekaniska 2
Vestre
Suveren
Euroskilt
Hags2
Vekso
ClaussenHeyerdahl2